رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید براینکه مدیریت حوزه باید رو به جلو باشد، گفت: امروز مشکل ما این است که طلبه ها انگیزه کافی برای تبلیغ و آموزش ندارند و باید یادآوری مسئولیت جدید را برای طلاب انجام دهیم.
رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید براینکه مدیریت حوزه باید رو به جلو باشد، گفت: امروز مشکل ما این است که طلبه ها انگیزه کافی برای تبلیغ و آموزش ندارند و باید یادآوری مسئولیت جدید را برای طلاب انجام دهیم.
آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در اجلاس مدیران استانی حوزههای علمیه خواهران که در قم برگزار شد، با اشاره به اهمیت برگزاری اجلاسیه، اظهار داشت: امیدواریم این جلسات برای سال تحصیلی جدید، ره توشه غنی داشته باشد و جامعه از آن بهره مند شود.
وی مسئولیتهای حوزههای علمیه را در دوران جدید جامعه مورد توجه قرار داد و افزود: امروز شرایط ویژهای بر جامعه حاکم است و امیدواریم بتوانیم نقش مؤثری را در جامعه ایفا کنیم.
وی به حدیثی از امام علی(ع) اشاره کرد و گفت: باید در کارها به ماندگاری کار توجه کنیم و کارهای بیهوده و مقطعی را رها کنیم و امروز با این دیدگاه برای حوزه علمیه خواهران برنامه ریزی کنیم.
وی تربیت انسان را مهمترین نیاز جامعه دانست و گفت: ما امروز به انسانهای نقش آفرین و تأثیرگذار نیاز داریم تا آیندگان به کارنامه ما نمره قبولی بدهند.
آقای حسینی بوشهری در ادامه به اهمیت مسئله مدیریت در دنیا اشاره و بیان کرد: کسی که بتواند از ابزار به نحو احسن استفاده کند و تهدیدها را به فرصت تبدیل کند یک مدیر شایسته و مدبّر است اما در حالی که امروز شاهد نبود چنین مدیرانی در جامعه هستیم.
وی ادامه داد: مدیریت یک مسئولیت مهم بوده که خروجی آن تربیت انسان است و رسالت انبیاء الهی تربیت انسان بوده و ما جا پای انبیاء الهی گذاشته ایم تا کاری پیامبرگونه انجام دهیم.
وی تأکید کرد: زمانی که پای در میدان مبارزه و مدیریت میگذاریم با سختیهای زیادی روبه رو میشویم و این مبارزه برابر یک جهاد است.
وی مطرح کرد: از مدیران مدارس کاری ماندگار می خواهند و در آن کمالات و فضایل انسانی باید متجلی شود و باید به طلبه مانند فرزند توجه کنیم و مانند استاد مطهری در بین جوانان باشیم.
وی تصریح کرد: برای رسیدن به شرایط مطلوب به تعبیر اسلام توجه به تمایلات شخصی و توجه به تمایلات گروه هدف نیست و باید مصلحت مدارس در نظر گرفته شود هرچند با خواستههای ما سازگار نباشد.
وی تبدیل تهدیدها به فرصتها را هنر مدیریت دانست و گفت: برای رسیدن به آسایش و راحتی باید صبر کنیم و صبور باشیم زیرا در بحرانها مدیریت قوی شناخته می شود.
وی تاکید کرد: مدیریت حوزه باید رو به جلو باشد و در انتخاب همکار و استاد باید دقت کنیم و از راهکارهای جدید در تبلیغ و تدریس استفاده کنیم.
وی به یکی از چالشهای مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران اشاره و تصریح کرد: امروز مشکل ما این است که طلبه ها انگیزه کافی برای تبلیغ و آموزش ندارند و باید یادآوری مسئولیت جدید را برای طلاب انجام دهیم.
وی مطرح کرد: در توان خود مسئولیت قبول کنید و برای برنامهها و اهداف خود زمانبندی داشته باشید و آیندهنگر باشید و این آیندهنگری یکی از ویژگی های مومن است و از تجربیات هم استفاده کنید.
وی با توصیه به مدیران استانها و معاونهای آموزشی، گفت: شرح وظایف و دستورالعملهای خود را مرور کنید و بدانید از شما چه خواسته شده است و تلاش کنید به بهترین نحو انجام دهید.
وی در پایان گفت: تامین نیرو برای حوزه و جامعه یکی از مطالبات مراجع بوده و باید نیروی ماهر و مسئولیت پذیر تربیت کنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
۳۲۷۳۱۲۵۶ -۰۵۱
commercial@site.ir
مشهد مقدس، شهید مفتح ۳۱
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.
طراحی و توسعه:استودیو هنر ایده نگار