۞ امام محمد باقر (ع):
خداوند دنیا را به دوست و دشمن خود می دهد ، اما دینش را فقط به دوست خود می بخشد.

موقعیت شما : صفحه اصلی » همه مطالب » یادداشت و مقاله
  • شناسه : 383
  • 02 اردیبهشت 1401 - 10:59
  • 155 بازدید
  • ارسال توسط :
  • نویسنده : حسین بنی خزاعی
آشنایی با فلسطین
حسین بنی خزاعی

آشنایی با فلسطین

اهمیتی که مسئله ی فلسطین دارد به این منوال است که چون فلسطین وقدس شرف مسلمانان است  وچون تسلط غاصبان سرزمین فلسطین وقدس بر این بخش از پیکر امت اسلامی، منشاء بسیاری از ضعفها ودشواریها در دنیای اسلام شده است، باید دست به دست هم بدهیم تا بیگانگان را از آنجا بیرون کنیم . این مقاله بیشتر برای کسانی نوشته شده است که می خواهند اجمالی از مسئله ی فلسطین را بدانند .

چکیده

سال های سال است که سرزمینی به نام فلسطین شاهد جنگ وخونریزی واستعمار گروهی به نام صهیونیست در این سرزمین بر علیه مردم مظلوم آن می باشیم .که این مسئله تا قبل از بوجود آمدن انقلاب اسلامی ایران مورد توجه نبود. وما شاهد این هستیم که بعد ازشکل گیری انقلاب اسلامی ایران این مسئله به یکی از مهم ترین مسائل راهبردی وسیاسی مبدل شده است وقیام هایی هم بر علیه رژیم صهیونیستی توسط فلسطینیان انجام شد. لذا مولف در این مجال به ابعاد مختلف اعم از مسائل جغرافیایی،مهاجرت یهود تا نکبت فلسطین که به رسمیت شناخته شدن رژیم صهیونیستی و تاثیرات انقلاب اسلامی ایران در زمینه ی فلسطین پرداخته است. تا نگاه دقیق ترو عمیق تر نسبت به این مسئله وچرایی اهمیت آن در ذهن مخاطب ایجاد شود.

تاثیرات انقلاب اسلامی در آن سوی مرز ها به ویژه در کشور فلسطین ظهور و بروز قابل توجهی دارد به ویژه بعد از اینکه انقلاب به پیروزی رسید جنبش های اسلامی در فلسطین ایجاد شد که هم اکنون با تمام توان دارند پیش می روند.

کلید واژه:

 فلسطین ، یهود ، رژیم صهیونیستی ، انقلاب ، عثمانی ، بریتانیا ، استعمار ، قیام.

مقدمه

اهمیتی که مسئله ی فلسطین دارد به این منوال است که چون فلسطین وقدس شرف مسلمانان است  وچون تسلط غاصبان سرزمین فلسطین وقدس بر این بخش از پیکر امت اسلامی، منشاء بسیاری از ضعفها ودشواریها در دنیای اسلام شده است، باید دست به دست هم بدهیم تا بیگانگان را از آنجا بیرون کنیم . این مقاله بیشتر برای کسانی نوشته شده است که می خواهند اجمالی از مسئله ی فلسطین را بدانند .

مجموعه حاضرمقاله ای است اجمالی درباره ی جغرافیای فلسطین ومهاجرت های اولیه به فلسطین واقداماتی که برای ایجاد رژیم صهیونیست ایجاد شده است والبته به بعضی از انقلاب های فلسطینیان اشاره شده است وبعد از این ها تاثیرات انقلاب اسلامی ایران در فلسطین پرداخته شده است .در مسئله ی فلسطین کشورهای مختلفی وارد صحنه شدند تا منافع خاص خود را دنبال کنند که یکی از آن ها آمریکا است ودیگری انگلیس است مسئله ی فلسطین یکی از مسائل مهم جهان اسلام به شمارمی رود چون حل نشدن مساله  فلسطین غصب بزرگتری را به دنبال خواهد داشت. انگیزه ای که باعث شد به این مسئله بپردازم انگیزه ی مبارزه ی با کفر در تمام ابعاد می باشد که یکی از این بعد ها  مسئله ی فلسطین می باشد .هدف من از نوشتن این مقاله اجمالی از معرفی فلسطین است. در فلسطین ابر قدرتی مثل انگلیس پشت یهودی ها بوده است ولی فلسطینی ها هیچ پشتیبانی یا بگویم که کمتر پشتیبانی داشته اند آنها قیام هایی را هم برپا می کردند منتهی انگلیس آنها راسرکوب کرده است یکی دیگر از پشتیبان های یهودیان آمریکا بوده است که آمریکایی ها هم کا هایی را برای یهودی سازی فلسطین انجام داده  است. در این مقاله اشاره شده است که تنها حدود 5/2درصد زمین از طرف فلسطینی ها به صهیونیست ها فروخته شده است آن هم در سخت ترین شرایط ممکن.بعد از این که فلسطین دچار فروپاشی می شد انقلاب اسلامی به پیروزی رسید,واین مقدمه ای برای آزادی فلسطین می باشد.تا به حال کتاب های فراوانی در این زمینه نوشته شده است منتهی کمتر کتابی بوده است که راه حل برای آزاد سازی فلسطین از شر صهیونیست هابگوید این مقاله به توضیح اجمالی پرداخته است

فصل اول – معرفی فلسطین

کلمه ی فلسطین ; philistineکه ازنام یک گروه غیر یهودی ساکن در این منطقه گرفته شده است .در آثار مصری آمده است که افرادی که پلست) p-l-s-t(نامیده می شدند،از جمله کسانی بودند که در زمان حکومت رامسس سوم به مصر حمله کردند  .این قضیه احتمالا به فلسطینی اشاره دارد. کلمه ی پلشت در زبان عبری pelesheth  معمولا در انگلیسی به فیلستا ترجمه می شود ودر کتاب مقدس برای اشاره به ناحیه ی ساحلی جنوبی به کار رفته است. درسالنامه های پادشاه آشوری،سارگن دوم،کلمه ی پلشتو برای این معنی آورده شده است. چنین به نظر می رسد که در زمان آشوری ها قبیله ی فیلیستا از بین رفته است،ولی نام آن سرزمین هم چنان مورد استفاده بوده است .

در دوره ی پارس،صورت یونانی این نام برای اولین بار در قرن پنجم قبل از میلاد به وسیله ی هرود توس  دراشاره به ناحیه ای از سوریه به نام palaistinei  به کار رفته است  )در لاتین پلستینا، در انگلیسی :پلستاین (.مرز های ناحیه ی مورد استفاده هرود توس دقیقا عنوان نشده بودند،اما جوز فوس از این نام تنها برای اشاره به ناحیه ی ساحلی کوچک فیلیستا استفاده می کرد.تولی نیز ازاین کلمه استفاده کرده است. در لاتین،پلینی نیز برای ناحیه ای ازسوریه به کار رفته است که پیشتر پلستینا نامیده می شده است.

دردوره ی رومی پس از شورش بارکوخبا) barkokhba( رومی ها این مرز هارا به ناحیه ی سوریه ی فلسطین)در لاتین: سوریه ی پلستینا شامل یهود وسامره گسترش دادند.)

در دوره ی بیزانس،کل این منطقه )شامل سوریه،فلسطین ،سامره وایالت جلیل (دوباره پلستینا نام گرفت وبین دیوسس اول ودوم تقسیم شد. بیزانسی ها هم چنین سرزمینی شامل نگو،سیناوساحل غربی شبه جزیره عرب را پلستینا سالو تریس نامیدند که گاهی پلستینای سوم نامیده می شد.از دوره ی بیزانس،مرزخای بیزانسی پلستینا) اول ودوم (برای اشاره به منطقه یجغرافیایی بین رودخانه ی اردن ودریای مدیترانه به کار رفته است.

خلاصه: کلمه ی فلسطین از نام یک گروه غیر یهودی ساکن در منطقه ای کوچک از ساحل جنوبی به نام فیلستا ،گرفته شده است.

وسعت فلسطین

وسعت فلسطین بیست وهفت هزاروبیست وچهارکیلومتر مربع است 407کیلومترآن رادو دریاچه طبریه وحوله ونصف بحر میت  که متعلق به فلسطین است تشکیل می دهندوبقیه ان که معادل بیست وشش هزاروسیصدوبیست کیلومترمربع است خشکی است  فلسطین درغرب آسیا،میان درخط عرضی00/92    و11/00وخط طولی 11/07و   7/01 شرق گرینویچ قرار دارد جمعیت فلسطین:

                                        

دراواخردوران سرپرستی انگلستان وقبل ازتقسیم فلسطین )تقریبادرسال 1274(طبق سرشماری به عمل امدهجمعیت   فلسطین  یک میلیون ونهصدوچهل وهشت هزارنفربوده است که یک میلیون وسیصدونوزده نفران عرب وششصدوبیست نه هزار نفر یهودی بودندکه بعدها با تغییرات وناارامی های پیش امده جمعیت فلسطین دستخوش تغییرات فراوانی گشت.

آب وهوای فلسطین:

فلسطین در منطقه ای معتدل واقع است ولی هوای همه نقاط ان یکسان نیست.در قسمت اراضی  بعر السبع 1هوا در تابستان  به شدت گرم ودرزمستان به شدت سرد است وباران هم کم می بارد.در ناحیه ی غور9در تابستان هواخیلی گرم ودر زمستان معتدل است. هوای مناطق کوهستانی فلسطین معتدل است وبران های شدیدی در انجا می بارد ودر مناطق ساحلی هوای تابستان  خیلی گرم ودر زمستان هوا  معتدل است  .

دریاچه های فلسطین:

1.دریاچه حوله که چهارده کیلومتر مربع مساحت دارد.

2.دریاچه طبریه که وسعت آن 161 کیلومتر مربع است.

3.بحرالمیت که مساحت آن 1010 کیلومتر مربع است .املاح بحر المیت به قدری زیاد است که برای ماهی ها وانواع دیگرموجودات زنده دریایی امکان زندگی در انجا نیست و به همین علت نام آن را بحر المیت یا دریای مرده گذاشته اند.اب این دریاچه اصلاً بیرون نمی رود،ولی مقدار زیادی از ان تبخیر می شود وعمیق ترین گودالدر روی زمین شناخته می شود

بنادر فلسطین

مهمترین بندرهای فلسطین بندر حیفا است دراین بندر یک اسکله و لنگرگاه بسیار مهمی ساخته شده است که بندر معروف  عکا را تحت الشعاع قرار داده است در جنوب فلسطین بندر یافا ودر انتهای قسمت جنوب هم بندر غزه واقع است[1]

شهرهای فلسطین:

در عهد عثمانی فلسطین رابه سه ایالت که با سه حکومت اداره میشد تقسیم کرده بودند   1.ایالت بیت المقدس که مستقیما توسط حکومت مرکزی عثمانی اداره می شد9.ایالت نابلس0.ایالت عکا که این دوایالت تابع بیروت بودند دردوران قیمومیت انگلستان  نیزفلسطین به شش استان تقسیم شد:

1-استان بیت المقدس: که به مرکزیت بیت المقدس بود شهری که در نظر مسلمانان و نصاری و یهود در نهایت درجه وتقدس قرار دارد شهر های ذیل تابع استان بیت المقدس بودند الف: شهر الخلیل که شهری کوهستانی واز نظر محصول انگور ممتاز است. حرم حضرت ابراهیم وساره همسر ایشان  دراین شهر واقع است  وهمین باعث شهرت ان گردیده است ب:شهر بیت لحم که مشور است حضرت عیسی ع در این شهر به دنیا امده است ج:شهررام الله  که شهری ییلاقی است .

9- استان غزه: به مرکزیت شهرستان غزه است که قبر هاشم بن عبد مناف جد پیغمبرص در این شهر است  وشهرهای ذیل تابع این استانند : الف:خان یونس که اخرین شهر جنوبی فلسطین است.ب:مجدل ج:بعرالسبع

0-استان اللد که مرکز ان شهر یافا می باشد که به شهر پرتقال وروزنامه نگاری معروف است یافا شهری صنعتی وتجارتی به شمار می آید1و شهر های این استان عبارت اند ازالف:تل اویواین شهر مرکز صهیونیست ها وشهری یهودی محض است ب:بتاح کفا ج:الرمله

7-استان سامره :مرکز این استان شهرنابلس است وشهرهای تابع ان عبارت اند ازالف:جنین ب:غبتا ج:قلقیلیه د:ناثانیا

1- استان الجلیل: که مرکز ان شهر ناصره است که شهرهای تابع ان عبارت اند از الف:عکا ب:صفد ج:صبریه

6-استان حیفا :که مرکز ان شهر حیفا است وبندر مهم این شهر به ان اهمیت مخصوصی داده  است از توابع این استان میتوان شهر شفاعمر را نام برد9

پس از اعلام موجودیت رژیم اشغالگر قدس واولین جنگی که این رژیم علیه فلسطین وکشورهای عربی منطقه به راه انداخت وبه جنگ 1273معروف است در طی این جنگ صهیونیست ها43 درصد کل خاک فلسطین را به همراه شهر ها وبنادرش به اشغال خود در اوردند دراثر این جنگ نخستین مرحله ی اوارگی مردم فلسطین به وقوع پیوست0که در مباحث بعدی به این قضیه بیشتر خواهیم پرداخت.7

                                        

1 فلسطین برای فلسطینی است ))باز خونی یک پرونده – 1،کتاب فلسطین((

9علی اکبرهاشمی رفسنجانی:سرگذشت فلسطین با کارنامه سیاه استعمار ص46

0حسین الهی: سرگذشت خونبار فلسطین  نشر عطایی تهران چاپ دوم ص39

7خیجه ایرانی پایان نامه :تحول موضوعی فکری شعر معاصر فلسطین بین سالهای 1917-1967م

 

پرچم

در سال 1214.م بعد از انقلاب پیروزی ناسیونالیستی عربی،مبارزان این انقلاب تصمیم بهتهیه پرچمی برای این انقلاب  گرفتند. آن ها پرچمی که با سه رنگ سبز،سفید وسیاه که بیانگر دوران دوران درخشان استقلال اعراب بود، برای حرکت ناسیونالیستی عرب پیش نهاد کردند. جنبش در بیانیه خود که در همان سال 1214.م منتشر شد رسما پرچم را معرفی کرد وشکل آن را به صورت سه خط موازی با رنگ های سبز،سفید وسیاه ومثلثی سرخ در قاعده آن که مساوی عض های سه رنگ از طرف چوب رچم بود ارایه کرد.

مردم فلسطین هم تصمیم گرفتند تا از این پرچم برای خود بدون هیچ گونه تغییراتی استفاده کنند . اما این تصمیم همزمان شد با دوران قیمومیت انگلستان بر فلسطین وانگلیسی ها هیچ وقت اجازه افراشتن این پرچم را به ملت فلسطین ندادند وحتی نیروهای امنیتی افرادی که پرچم را به اهتزاز در می آوردند،دست گیرمی کردند . امابا این  احوال نخستین پرچم انقلاب عربی به عنوان پرچم فلسطین بر گزیده شد. در سال 1273.م بعد از تشکیل رژیم صهیونیستی  واشغال مناطقی از سرزمین فلسطین،ما بقی این سرزمین به کشور اردن هاشمی ملحق شد تا پرچم این کشور در آن به اهتزاز درآید. پس از اینکه ارتش مصر وارد نوار غزه شد،پرچم این کشور  در کنار پرچم مصر به اهتزاز در آمد. در سال های بعد چند بار تصمیم  های مختلفی مبنی بر تغییر پرچم فلسطین گرفته شد اما با مخالفت های بسیاری مواجه شد تا اینکه در اولین کنفرانس کشورهای عرب پرچم چهار رنگ انقلاب عربی برای فلسطین به رسمیت شناخته شد وچند سال بعد از آن یعنی در سال 1276.م این پرچم در مقر نخستین مجلس ملی فلسطین در بیت المقدس به اهتزاز در آمد.

سازمان آزادی بخش فلسطین پس از در خواست مجلس ملبی فلسطینمبنی بر تعیین نظامی خاص، شکل واندازه پرچم را تعیین نمود. این پرچم از نظر افقی به سه قطعه متساوی متوازی سیاه در بالا وسفید در وسط وسبز در پاین ومثلث قرمز رنگی از طرف قاعده آن ومساوی با عرض پرچم )که ارتفاع آن مساوی با نصف قاعده مثلثبود(مقرر داشت تا این پرچم همه روزهدر مقر سازمان،دفاتر آن مراکز ارتش وهم چنین در اعیاد ومراسم ملی واماکن عمومی به اهتزاز در آید.

فصل دوم:(ازمهاجرت یهودی تا نکبت فلسطین )

رویارویی عبد الحمید با یهودیان:

درسال 1346 م جمعیت یهودیان افزایش یافته بود وبه 17000نفر رسیده بود انان پس از  سال توانستند اولین ابادی صهیونیت نشین را در پتاح تکفاه برپا کنند اما سلطان عثمانی پس از این که حکومتش تحکیم شد به پیگیری فعالیت یهودیان از نزدیک پرداخت.

ورود امریکا به عرصه ی جهانی:

ضمن اولین حضور امریکا درعرصه ی سیاست جهانی سفیر امریکا نقش خود را نزد سلطان عبدالحمیدایفا کرده واز او برای ممنوعیت سکونت یهودیان در فلسطین گلایه کرد واین اولین اقدام جهانی این دولت به نفع یهودیان  بودکه با درخواست از عبد الحمید تقاضای سکونت یهودیان را کردند که با  جواب عبد الحمید مواجه شدند :من تا هر وقت دولت عثمانی پا برجا باشد به یهودیان اجازه نخواهم داددر فلسطین مستقر شوند.9موضع امریکا به عنوان بازیگر اصلی نظام بین  المللی پس از جنگ جهانی دوم همیشه درکنار اسراییل ومخالف مواضع اولیه ی فلسطینی هاعلیه صهیونیسم بوده است.امریکا اولین کشوری  بود که اسراییل را به رسمیت شناخت وبزرگترین حامی مالی ونظامی وسیاسی  اسراییلی ها بوده است . اصولاحمایت از اسراییل وتامین بقای ان در کنارتضمینجریان نفت به غرب ومحاصره کمونیسم جزو اصول سه گانه یسیاست خاورمیانه ای امریکا بوده است .امریکا در کنار حمایت شدیدوقطعی از اسراییل خواستار صلح اعراب واسراییل در چارچوب قطعنامه های سازمان ملل نظیر 979بوده است.از اواسط دهه ی 40 امریکاطرح های متعددی برای صلح مصر واسراییل ارایه داده است.

ممنوعیت سکونت یهودیان در فلسطین:

از سال 1331تا1217 به انان اجازه ورود به فلسطین داده نمی شدودر همین سالهانزدیک1/9 میلیون یهودی به طور مشخص به ترکیه انتقال یافتند که بعدا برخی به امریکای شمالی وجنوبی مهاجرت  کردند وجز 11 هزار از انان نتوانستند مخفیانه به فلسطین مهاجرت کننددرسال 1330به بعد دوگروه یهودی روسی به نام جنبش بیلو وگروه عشاق صهیون به فلسطین مهاجرت کردندواین اولین گروه های مهاجرت کننده به فاسطین بودند1سال 1339به یهودیان به منظور زیارت اجازه ی ورود به فلسطین داده شد گروهی هم مخفیانه و بدون سر وصدا اولین ابادی خود را در انجا  بر پا کردند.

گسترش فعالیت جنبش صهیونیسم

سال 1339نیروهای بریتانیا به سوی مصر حرکت کردندومصر رااشغال کردندودراین هنگام یهودی میلیونر به نام ادموند روچیلد یک جنبش مالی برای وطن گزینی فلسطینی ها تاسیس کرد واین گونه تعدادیهودیان افزایش بافت بین سالهای 1881-1091موج اول مهاجرین یهودی با 10999از اروپای شرقی وار فلسطینممنوعیت مهاجرت یهودیان :

                                        

در سال 1329قانون منع فروش زمین به یهودی ها صادر شد ممنوعیت سکونت یهودیان تا 1326م ادامه یافت تااین که تئودورهرتزل پا به عرصه ی سیاست گذاشت هرتزل  درسال 1360در بوداپست به دنیا امد یعنی زمانی که  رفته رفته موج مهاجرت یهودیان از شرق اروپا به غرب این قاره اغاز می شد  واین درحالی بود که درغرب نیز جایی برای مهاجران یهودی وجود نداشت.  هرتزل درفضای اکنده از موج سکولاریسم ان زمان اروپا تحصیل کردودر سال 1337درجه ی دکترای خود را ازدانشگاه وین  دریافت کرد.پس از آن به نویسندگی  وبعد ها به خبرنگاری رو آورد.پیش از ماجرای دریفوس هرتزل ازمبلغان فعال ادغام جامعه یهودی  درجوامع اروپایی بود وحتی تلاش کرد چند باشگاه یهودی را برای گرویدن هودیان به مذهب کاتولیک تاسیس کنّدّ 1  اما پس از قضیه ی دریفوس در فرانسه دریافت که ادغام یهودیان در جوامع دیگر امری محال است. ازنظر وی یهودی ستیزی 1

جزئی تفکیک ناپذیر ازجامعه ی ان روز اروپا بود که چاره اش اسیمیلاسیون3یا راه حل هایی ازاین دست نبود.

وی در کتاب خود با عنوان دولت یهود که در سال 1326منتشر شد بر این امر تاکید کرد که جوهره ی مشکل یهودیان اساسا فردی نیست  بلکه مسئله ای قومی وملی است. اومعتقد بود که زجر وناکامی ملت یهود درطول تاریخ تنها از یک طریق دارای پایانی خوش خواهد بود وان بین المللی کردن  مسئله ی یهود است.

پس ازان هرتزل به فکر یافتن راه حل های عملی برای تحقق رویاهایش افتاد. اولین قدم تاسیس شرکتی سهامی  برای جمع اوری اعانه از یهودیان سراسر جهان به منظورر ایجاد پشتوانه ی مالی برای تحقق هدف های مورد نظرش بود .(این کمپانی پس از تاسیس سازمان صهیونیسم نام گرفت)هرتزل پس از ملاقات های فراوان با سرمایه داران معروف یهودی چون بارون روچیلد و موشه مونته فیوری  وجلب هم کاری آن ها که به حق پشتوانه ی مالی مناسبی برای به اجرا در اوردن افکار وعقاید هرتزل بودند رفته رفته موجبات برپایی نخستین کنگره یصهیونیست ها را درشهر بال سوئیس در آگوست 1324فراهم اورد.دراین کنگره رسما اعلام شد که هدف اصلی صهیونیسم تاسیس یک موطن برای یهودیان در فلسطین است. در اعلامیه ی چهار ماده ای بال سرعت بخشیدن به استعمار فلسطین  توسط یهودیان و گرد اوری یهودیان جهان درفلسطین وجلب نظر حکومت عثمانی برای استعمار فلسطین مورد تاکید قرار گرفت.اهمیت بال وحمایتی که بعدها از سوی محافل سرمایه داری واستعماری اروپا ازآن شد به حدی بود که هرتزل در خاطرات خود گفت :دربال دولت یهود را بنیان گذاستیم.

واین که جنبش صهیونیسم از ابتدای ظهور تا هنگام رشد وبالنده گی خود با گرایش های متعددی روبه رو بوده است. ازجمله مهمترین این گرایش ها می توان به صهیونیسم سیاسی مذهبی عمل گرا وپساصهیونیسم اشاره کرد.1بعد از چهارمین کنگره هرتزل گفت دولت بریتانیاکمک ما خواهد کردواین شد که دولت بریتانیا کمک یهودیان کرد وبه دولت عثمانی فشار اورد وعبد الحمید ممنوعیت وطن گزینی فلسطین ازسوی یهودیان رامگر در شمال فلسطین صادرکردسال1200مهاجرت به انجا راه افتاد ویهودیان از قانون سلطان مبنی بر اجازه دادن به انان برای اقامت درشمال فلسطین استفاده کرده ومهاجرت به انجا را شروع کردند1درسال 1207تئودور هرتزل پیش از تحقق خواسته اش (که تشکیل دولت یهودی بود  در گذشت.1 یهودیان در فلسطین:

بعد از اینکه به جنگ جهانی و بازتاب های آن بپردازیم بد نیست به تشریح وضعیت یهودیان در فلسیطین در آنزمان بپردازیم:

1-در سال 1809 میلادی جمعیت کشورفلسیطین حدود 099 هزار نفر بود که مسلمانان 88%،یهودیان 6% ومسیحیان19% این جمعیت را تشکیل میدادند.

9-همزمان با آغاز جنگ جهانی اول،جمعیت فلسطین به 620 هزار نفر رسید که مسلمانان همچنان با 30%، جمعیت غالب را تشکیل میدادند و جمعیت یهودیان نیز با اندکی افزایش به 2% کل جمعیت فلسطین رسیده بود این افزایش اندک در شرایطی اتفاق افتاد که تسهیلات فراوانی به یهودیان برای افزایش جمعیت ارائه شده بود.معدل مسیحیان نیز تا این زمان از 11% فراتر نرفته بود.[2]در سال 1211 بریتانیا وارد جنگ جهانی علیه آلمان و ترک ها شده بود.حالا عثمانی دشمن مشترک بریتانیا و شریف حسین بود.آنها با فرستادن نمایندگانی به سوی شریف حسین از او خواستند در اعلام قیام علیه عثمانی ها عجله کنند.هنری مک موهان،فرماندار انگلیسی مصر به او وعده ی برپایی یک دولت عربی مستقل به رهبری خود او پس از پایان جنگ را داد.آنان همچنین مرموز ترین چهره های بریتانیایی آن زمان با نام لورنس را به کمک شریف حسین فرستادند.

توافق نامه ی سایسکس-پیکو:

در سال 1216میلادی دولت بریتانیا همزمان با مذاکرات خود با شریف حسین بر سر منطقه، با کشور فرانسه به صورت مخفیانه توافقنامه ای امضاء کرد که توطئه ای بزرگ علیه جهان عرب به شمار می رفت.بر اساس این توافقنامه ی محرمانه مناطق تحت سلطه ی اعراب میان بریتانیا و فرانسه تقسیم میشد و عراق،اردن،منطقه ی حیفاء و حومه ی آن فلسطین تابع بریتانیا میشد و سوریه و لبنان نیز به تابعیت فرانسوی ها در می آمد.در خصوص فلسطین هم قرار شد تحت نظارت بین المللی قرار گیرد.همزمان شریف حسین در سال 1216میلادی اعلام قیام کرد و ارتش اعراب بریتانیا برای ورود به شام در حال سبقت گرفتن از هم بودند.بعد از شکست عثمانی ارتش اعراب به رهبری فیصل و ارتش بریتانیا به رهبری آلنبی توانستند با هم وارد فلسطین شوند.در سال 1214م بریتانیا از زبان بالفو وزیر خارجه ی مسیحی-صهیونیست- خود،اعلامیه ای مبنی بر تعهد سازمان جهانی صهیونیستی برای برپایی وطنی برای ملت یهود در فلسطین را اعلام کرد.سال 1214م بریتانیا جنوب و میانه ی فلسطین را اشغال کرد و وارد قدس شد؛ژنرال آلنبی فرمانده ی نیروهای انگلیسی در تاریخ دسامبر1214م به هنگام ورود به قدس گفت:«هم اکنون جنگ های صلیبی خاتمه یافت البته جنگ های صلیبی 400سال قبل با پیروزی مسلمانان خاتمه یافت.»ودرسال 1290تشکیل قیمومیت دولت انگلستان شروع شد.

)راستی خوشوقت ومشغولم که بنام دولت شاهنشاهی انگلستان با کمال صراحت وعده ی ذیل رابه شما ابلاغ می کنم این وعده عطف به درخواست جمعیت یهودی صهیونیسم است  که به این وزارتخانه رسیده وبا آن موافقت شده است. دولت شاهنشاهی انگلستان، نظر لطف مخصوصی به تشکیل وطن ملی یهود در فلسطین دارد ودر اینده ی نزدیکی نهایت سعی وکوشش در راه رسیدن به این هدف وتسهیل وسایل آن مبذول خواهد شد. این هم به طور وضوح معلوم باشد:نباید کاری شود که به حقوق اجتماعی ومذهبی مردم غیر یهودی فلسطین وحقوق وامتیازات سیاسی یهودی در سایرممالک ضرری وارد آید([3])

                                        

کمیسیون صهیونی:

در ماه اوت 1213 یک هیئت صهیونی به ریاست دکتروایزمن با اجازه و تحت نظارت دولت انگلستان به همراه اورمسبی گور کارمند عالی رتبه وزارت جنگ انگلستان که در سال 1206  وزیر مستعمرات شد به عنوان رابط سیاسی وارد فلسطین شد و به مطالعه و برسی در گوشه و کنار فلسطین پرداخت و با اینکه تمام جمعیت یهود در آن تاریخ از 6% مجموعه اهالی تجاوز نمی کرد،به بهانه ی اداره امور یهودیان ،خواستار شرکت در اداره فلسطین گردید و یهودیان این را به عنوان یک حق قطعی با عجله مطالبه می کردند. این عملیات برای عرب زنگ خطری بود وپی بردند که انگلستان برای فلسطین چه خوابی دیده است و باعث اضطراب و نارحتی آنان شد و درباره ی نتایج شوم  وعده بالفور تأمل بیشتر و دقت عمیق تری شروع گردید .1

قیام 1920م موسم النبی موسی (علیه السلام )در 4 آوریل:

فلسطینیان پس از آگاه شدن از نقشه های شوم استعمار انگلیسی و صهیونیست در اعتراض این موضع نامطلوب،علیه انگلیسی ها و صهیونیست ها قیام کردند.این اولین حکومت مردمی و همه جانبه بر ضد صهیونیست ها بود.نتیجه ی قیام کشته شدن1 نفر و مجروح شدن 911 نفر از یهودی ها بود.اما چون این قیام ها به شکل منظم صورت نگرفت پس از هفت روز و با سرکوب بریتانیا خاتمه یافت.نتیجه ی این سرکوب ها کشته شدن 7 نفر از اعراب و مجروح شدن 97  نفر از آنان شد.این قیام ها باعث شد تا جنبش فلسطین جان تازه ای به خود بگیرد و فلسطینیان امیدور شوند.1

                                         

1حسین الهی:سرگذشت خونبار فلسطین34.

9دیلمقانی،ک،انقلاب فلسطینی،نشر شباهنگ،تهران چاپ دوم،1358،ص52/دایرة المعارف مصور تاریخ فلسطین ص116

قیام یافا1921م:

یافا در آن روزگار تنها بندر فلسطینیان بود و صهیونیست با به راه انداختن تظاهرات در این شهر به آزار و اذیت فلسطینیان می پرداختند و با شور و هیجان خاصی از مهاجران تازه وارد یهودی استقبال می کردند وقتی انتقال یهودیان به فلسطین سرعت گرفت،اعراب یافا از طریق انجمن اسلامی-مسیحی که از مهاجرت و انتقال یهودیان جلوگیری شود حتی تهدید کردند که اگر لازم شود از پیاده شدن مهاجران یهودی در بندر یافا جلوگیری کنند فلسطینیان دیگر هم از این حرکت اهالی یافا پشتیبانی می کردند.

بابدتر شدن اوضاع،قیام مردم به شمال یافا و شهر تازه تأسیس تل آویو کشیده شد پس از آن موج درگیری به شهر های قلقیلیه،طولکرم،رمله و شهر لد رسید بسیاری از جوانان مسلح به سوی یافا شتافتند.دراین قیام 74 یهودی کشته و176 نفر ازانها هم زخمی شدنداین قیام هم پس از پانزده روز با خشونت تمام توسط نیروهای انگلیس سرکوب شد.1و73 ازفلسطینی ها به شهادت رسیدندو40 نفرزخمی شدند1موج سوم مهاجرت از سال 1212اسال

1290تعداد01000نفر بود دراین دوره یهودیان سه درصد املاک فلسطین را دراختیار داشتند موج چهارم مهاجرت یهودیان با 60000نفرانجام شد واین عدد جمعیت آنهارا به16%می رساند انقلاب 1936تا1939

انقلاب مردم فلسطین درسال 1206درپی بی توجهی انگلیس به درخواست فلسطینییان مبنی بر توقف مهاجرت یهودیان به فلسطین شکل خشونت بارتری به خود گرفت. دولت انگلیس در پاسخ به درخواست فلسطینیان گفت که به اژانس یهودی اجازه می دهد تا یهودیان بیشتری به فلسطین منتقل کند.این برخورد تاثیر بدی بر مردم گذاشت  ورهبران فلسطینی حملات خود را به پادگان های صهیونیست نشین اغاز کردند در اثنای این انقلاب درسال 1204طرح تقسیم فلسطین مطرح شد.پس از ان صهیونیست ها با اشاره ی انگلستان درمارس 1204 حملات وحشیانه ای را به روستاهای عرب نشین آغاز کردند تا فلسطینیان مجبور شوند طرح تقسیم را بپذیرند.اما مردم در برابر فشارهای صهیونیست ها مقاومت کردند.انقلابیون فلسطینی،پی در پی،کارگزاران و همکاران دولت انگلیس جاسوسان و زمین خواران را ترور کردند و سازمانهای دولتی یهود را مورد حمله قرار دادند.

در اثر این مبارزات بیش از نیمی از فلسطین در اختیار مردم فلسطین درآمد.حالا دیگر فلسطینیان ورزیده شده بودند و عملیات خود را با مهارت و قدرت انجام می دادند. سرانجام این انقلاب با همه دست آوردهای مهمی که برای فلسطینیان بهمراه داشت،توسط انگلیسی ها و صهیونیست ها سرکوب شد.[4] در سال 1273اسرائیل به عنوان یک کشور به رسمیت شناخته شد اولین کشوری هم که اسرائیل را به رسمیت شناخت آمریکا بوده است وضعیت اقتصادی فلسطین،پس از سال 1948:

با اعلام موجودیت دولت اسرائیل در سال 1273واشغال بخش های صنعتی فلسطین توسط رژیم صهیونیستی،اقتصاد بخش عربی فلسطین پس از یک دوره صعود ورونق در پی قوانین بسیار سخت ودست وپا گیر با چالش مواجه شدبا توجه به اهداف بلند مدت جنبش صهیونیسم در سرزمین فلسطین که ایستگاه اول آن با موجودیت دولتی موهوم به نام اسرائیل آغاز شد ،ورشکستگی اقتصاد فلسطین میتوانست آنان را به آنچه که دراین سرزمین به دنبالش بودند رهنمون کند.این اهداف ابتدا با جلو گیری از خروج صنایع فلسطینی به خارج برای فروش شروع شد و تحریم های اقتصادی پیگیری  شد.

فصل سوم: )تاثیرات انقلاب اسلامی ایران در فلسطین(

هم زمان با شروع انقلاب اسلامی در اواخر دهه هفتاد میلادی،))یناحوم گولر من(( یکی از موسسان کنفرانس جهانی صهیونیسم واز بزرگ ترین حامیان برپایی وطن ملی یهود در فلسطین ورئیس وقت صندوق یهود،در کتاب خود تحت عنوان ))اسرائیل به کجا می رود((نوشت:))این جزیره یهودی در میان اقیانوس عربی پیرامون خود از بین خواهد رفت وشانس آن خیلی کم خواهد بود.((.شاید در ابتدا کم تر کسی به این پیش گویی توجه داشت ولی پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی رحمه الله علیه وحمایت آن از نهضت فلسطین اذهان مردم جهان ونیز صهیونیست ها را متوجه این مساله کرد که آیا نظر این صهیونیست ها کهنه کارتحقق خواهد یافت.

اما با شروع انتفاضه فلسطین در سال 1987.م صاحب نظران سیاسی و دینی به این باور رسیدند که این نظریه به واقعیت نزدیک شده است و جزیره مزبور ))اسرائیل(( از بین خواهد رفت ,اما نه درمیان اقیانوس عربی پیرامون خود بلکه در میان امواج پرتلاطم انتفاضه فلسطینیان در سرزمین های اشغالی فلسطین.   انتفاضه فلسطین ,یا قیام فراگیر فلسطین اشغالی،به نام انقلاب مساجد یا معجزه قرن بیستم نامیده شد .این اولین جهاد و مبارزه مردمی ملت فلسطین علیه رژیم صهیونیستی نبوده و طبیعتا آخرین آن نیز نخواهد. بود.بلکه حرکتی است مردمی وحلقه یبارزی از زنجیره ی جهاد تاریخی مردم فلسطین که پیش از بنیان گذاری دولت صهیونیست جریان داشته است،اما نقطه عطف آن در شروع. دور اول انتفاضه درسال1987.م تجلی یافت. انتفاضه واژه عربی از ریشه «نفض»به معنای ،جنبش ،لرزش،انقلاب،وحرکت هم راه با نیرو وشتاب می باشد. انتفاضه نامی برای خیزش خود جوش ،مستقل ومستمر ،تهاجمی ،اسلامی وغیر مسلحانه وشجاعانه مردم فلسطین درمصاف با رژیم صهیونیستی است.آنان به جای سلاح گرم از سنگ برای دفاع از خود در تهاجم علیه دشمن بهره  می گیرند .به همین دلیل انتفاضه را انقلاب سنگ گویند.رژیم صهیونیستی که فکر می کرد با حاکمیت ۴۰ساله خود بر سرزمین های اشغالی در سال 19۴8.م فلسطینی های مستقر در این مناطق اسرائیلی شده اند، ناگهان با شروع انتفاضه شوکه  شد .علاوه بر این گمان می کرد با متفرق ساختن آوارگان فلسطینی در بیش از سه کشور جهان عملا هویت ملت فلسطین را نابود ساخته است اما ناگهان با موج عظیم انتفاضه ملت فلسطین در سرزمین های اشغالی مواجه شد.

به طور کلی هیچ گاه نمی توان انتفاضه فلسطین را از تاریخ این سرزمین و مبارزه ملت آن با متجاوزان  صهیونیست جدا کرد. مبارزه ای که از زمان سلطه استعمار انگلیس بر این سرزمین شروع شده و هم گام  با بنیان  گذاری دولت اسرائیل وبا تشکیل جنبش های مقاومت فلسطین از سال 19۶۵. م شکل حزبی وگروهی یه خود گرفته است.

مردم فلسطین که پس از اشغال سرزمین هایشان) به ویژه طی سال های 19۶7. م تا1987.م(تجارب تلخ اشغال را پشت سر گذاشته و راه های گوناگون سازمانی فلسطینی ودولت های عربی را آزموده وشکست طرح های سیاسی را احساس کرده بودند ، فهمیدند که در این مدت شعارهای سیاسی، زینت خود را از دست داده است و هیچ نشانه ی امیدی  از نابودی رژیم صهیونیستی  ویا حد اقل کم رنگ شدن  حاکمیت آن در فلسطین  پیدا نشده

است .از این رو  باتجربه انقلاب اسلامی  ایران  ومقاومت اسلامی لبنان که آن هم برگرفته از انقلاب اسلامی ایران بود این سخن خداوند در ذهن آنها تجلی یافت که«ان الله لا بغیر ما بقوم حتی بغیر ما بانفسهم ». به این ترتیب .انتفاضه فلسطین بدون هیچ وابستگی گروهی یا سازماندهی قبلی با الهام از انقلاب اسلامی ایران والگو از مقاومت اسلامی لبنان، توسط ملت فلسطین شروع شد. این قیام در شرایطی یه منصه ظهور رسید که قبح مذاکره  وسازش با رژیم صهیونیستی توسط برخی از رژیم هاب عربی شکسته شده بود وچنین به نظر می رسید که مردم فلسطین ، اشغال سرزمین وهویت خود را فراموش کرده اند ودر برابر  اشغال گردن تسلیم فرود آورده اند وبه ملتی فراموش شده تبدیل شده اند . همان طوری که خانم «گلدا مایر» نخست وزیر اسبق صهیونیستی آن ها را نسل فراموش شده تعبیر کرده بود و گفته بود :«این نسل خواهد مرد ونسل آینده هم فراموش خواهند کرد .»اما انتفاضه فلسطین نشان داد که نه تنها ملت فلسطین به نسل فراموش شده تبدیل نشد بلکه  مبارزه آن ها بر خلاف سایر مبارزات  ضد صهیونیستی چند دهه اخیر از عمق زیادی بر خوردار است  وبه عنوان مردی ترین  وخالص ترین نهضت ضد صهیونیستی نه تنها در میان ملل مسلمان  ومنطقه که از ظلم وستم استکبار جهانی و صهیونیسم جهانی  وصهیونیسم  اشغال گر به سطوح آمده اند، بلکه در میان مردم جهان هم جای خود را باز کردند.

زیاد ابو عمرو او در کتاب )فلسطین،جنبش اسلامی ( درمورد چگونگی وچرایی تاثیر انقلاب اسلامی در فلسطین می نویسد:پس از پیروزی انقلاب ایران در سال های 1979-198۰بزرگان وفعالین گرایشات دینی در دانشگاه ها حضور یافته وجوانان را به شرکت واهتمام در مسائل سیاسی دعوت می کرده اند. چنین دعوت هایی قبل از

پیروزی انقلاب اسلامی ایران به وضوح دیده نمی شد.

انقلاب اسلامی ایران در زمینه های تئوری وعملی برای جنبش جهاد اسلامی از همان ابتدا منبع فکر والهام بوده

است. به نوشته ی فتحی شقاقی از نظر بنیان گذاران الجهاد امام خمینی نه فقط سمبل والهام بخش ورهبر انقلاب

ایران است،بلکه در همه جا این مشخصات رادارد.از دیدگاه جنبش جهاد اسلامی تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران،اسلام ازصحنه ی مبارزه ورویارویی دور بوده است، لذا با پیروزی انقلاب اسلامی  این مساله روشن شد که اسلام تنها راه حل بود وجهاد بهترین شیوه می باشد.به طور کلی موضع جنبش جهاد اسلامی با مواضع امام خمینیکاملا مطابقت دارد. [5]

نایف حواتمه دبیر کل جبهه ی دموکراتیک برای آزادی فلسطین :

عمق واصالت موضع گیری انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی در باره ی قضیه ی فلسطین ومبارزه با دولت صهیونیستی،باعث تحکیم وگسترش پایه های رویارویی با تجاوزات رژیم صهیونیست گردید وموجبات گسترش وتعمیق مبارزه را فراهم آور. به گونه ای که آن را از قالب مبارزه اعراب ورژیم صهیونیست به مبارزه کشورهای اسلامی غیر عربی که مردم آن با مبارزات فلسطینی وعربی همدردی می کردند،مبدل ساخت.[6]

یاسر عرفات رئیس سازمان آزادی بخش فلسطین :

ما این انقلاب را از خود می دانیم  وبا امید به این به انقلاب اسلامی ایران می نگریم. چراکه انقلاب اسلامی ایران که با همت مردم رنجدیده ایران به رهبری امام خمینی بزرگ به پیروزی رسید،انقلابی نیست که در درون مرزهای ایران بماند. این انقلاب خاورمیانه وحتی سراسر جهان را تحت تاثیر قرار داده، تعادل نیروها را در هم ریخت[7] شهید فتحی شقاقی،رهبر پیشین سازمان جهاد اسلامی فلسطین :

این انقلاب به ما فهماند که پیروزی ما در گرو پیروی از راه امام خمینی است:از همین رو،ناگهان در ودیوار مساجد سرزمین های اشغالی به ویژه مسجد الاقصی با تصاویرحضرت امام تزیین شد. امروز نیز شاهد آن هستیم که آیت الله خامنه ای همان مشی امام خمینی را ادامه می دهند. تاثیرات انقلاب اسلامی ایران اینقدر در این منطقه زیاد بوده است که بعد از انقلاب اسلامی ایران دو جنبشاسلامی در فلسطین ایجاد شد وهر سال که از عمر این جنبش ها می گذرد قوی تر می شوند این در حالی استکه جبهه هایی غیر اسلامی در فلسطین ایجاد می شد که این جبهه ها توان مقابله با رژیم صهیونیستی را نداشتندازجمله جبهه ی دموکراتیک خلق در فلسطین که در سال 19۵8میلادی یعنی سال 1337شمسی ایجاد شد ولی در سال 19۶1میلادی یعنی سال 1339شمسی منحل شد این در حالی است که بعد از انقلاب اسلامی ایران جنبش جهاد اسلامی فلسطین که در سال 1982تاسیس شد وتا به همین امروز نیز شاهد توانمندی های این جنبش  بوده ایم . جنبش دیگری که بعد از انقلاب اسلامی ایران در فلسطین ایجاد شد جنبش حماس بود این جنبش نیز به دستآورد های قابل توجهی رسیده است این جنبش در8 دسامبر  1987میلادی یعنی سال 13۶۵پا به عرصه ی وجود نهاد وتا الان قدرت باز دارندگی در مقابل رژیم صهیونیستی را کاملاخوب به مرحله ی اجرا در آورده است.

این باعث شدکه ملت مظلوم فلسطین وسایر کشور های مظلوم ومستعمره بفهمند راه حل تمام مشکلات کشورشان جز مقاومت نیست وبا راه حل صلح وسازش چیزی حل نمی شود. این را با چشمان خودشان دیدند که صلح وسازش جز خسارت وذلیل شدن وانگشت نما شدن برا ی دیگر ملت ها چیزی را به دنبال ندارد واین  ها جز با الگو قرار دادن ملتی مثل ملت ایران میسر نبود ملتی که ایثار واز خود گذشتگی را سر لوحه ی کار های خودش قرار داد وسازش کاران را خائنین به ملت ایران می دانست .ملتی که تنها ارزش را شهادت در راه خدا می دانست واز هیچ چیز باکی نداشت.

این حرف امام خمینی نیز لرزه بر اندام استعمارگران ودلگرمی برای مردم مظلوم فلسطین وبقیه ملت های مظلوم جهان بود که امام خمینی می فر مایند:  ما  این واقعیت وحقیقت را در سیاست خارجی وبین الملل اسلامی مان بارها اعلام نمودیم که در صدد گسترش نفوذ اسلام در جهان وکم کردن سلطه ی جهانخواران بوده وهستیم. حال اگر نوکران آمریکا نام این سیاست را توسعه طلبی  وتفکر تشکیل امپراطوری بزرگ می گذارند،از آن باکی نداریم  واستقبال می کنیم. مادر صدد خشکانیدن ریشه های فاسد صهیونیزم،سرمایه داری وکمونیزم در جهانهستیم.ماتصمیم گرفته ایم، به  لطف وعنایت از خداوند بزرگ، نظام هایی را که بر این سه پایه استوار گردیده اندنابود کنیم،ونظام اسلام رسول الله )ص(را در جهان استکبارترویج نماییم.ودیر یا زود ملت های در بند  شاهدآنخواهند بود.ماباتمام وجود از گسترش باج خواهی ومصونیت کار گزاران آمریکایی، حتی اگر بامبارزه قهر آمیز هم شده باشد،جلوگیری می کنیم.انشاءالله مانخواهیم گذاشت ازکعبه وحج ،این منبر بزرگی که بربلندای بام انسانیت باید صدای مظلومان رابه همه عالم منعکس سازد و آوای توحید را طنین اندازد،صدای سازش باآمریکا وشوروی وکفر وشرک نواخته شود وازخدا می خواهیم که این قدرت را به ما ارزانی دارد که نه تنها از کعبه مسلمین،که از کلیساهای جهان نیز ناقوس مرگ بر آمریکا و شوروی را به صدا در آوریم .[8]                                                     تتمه:

پاسخ به شایعه : تاسال 1926هجری شمسی( 1214) میلادی،یهودیان تنها 610 کیلومتر مربع از94000هزار کیلومترمربع،مساحت کل فلسطین را در مالکیت خود داشتند.دراین سال باشکست دولت عثمانی درجنگ جهانی اول ،انگلستان سرزمین فلسطین را اشغال کرد وطی اعلامیه ای (موسوم به اعلامیه ی بالفور)به صهیونیست ها اجازه داد که درفلسطین کانون ملی یهودایجاد کنند ویهودی های غیر فلسطینی را به سکونت درسرزمین های سلطنتی متعلق به دولت شکست خورده ی عثمانی تشویق کرد.ازآن تاریخ به بعد،اشغالگران انگلیسی با وضع انواع واقسام قوانین شرایط  را برای اشغال زمین ها ، ساختمان ها و باغات فلسطین توسط یهودیان فراهم کردند.

رقمی درحدود124کیلومترمربع،توسط خود دولت بریتانیا،به طور رایگان یا به قیمت ارزان در اختیار آژانس یهودوشرکت های صهیونیستی قرار گرفت.643 کیلومترمربع نیز توسط خانواده های اعراب غیر فلسطینی به یهودیانفروخته شد.630 کیلومتر مربع نیز به دستور وزیر مختار انگلیس ،توسط یهودیان به زور از فلسطینی هاگرفته شدبه هر حال در میان ملت فلسطین،بسیار کم دیده شده اند کسانی که زمین های خودشان را فروخته باشند.آن دسته قلیل که زمین های خود رافروختند،اکثرانه با طیب خاطر،بلکه دراثر شرایط به وجود آمده از قوانین انگلیس درمورد کشاورزان فلسطینی،مجبور به فروش سرزمین های خود شدند  .مثلا بعد ازبرداشت محصول (هربرت ساموئل)حاکم منصوب انگلیسی ها که خود یهودی وازسران صهیونیسم بود ناگهان صادرات گندم وزیتون را ممنوع اعلام کرد .در نتیجه،کشاورزان فلسطینی که بخش عمده ی درآمدشان از محل فروش تولیدات کشاورزی بود،دیگر از عهده ی مخارج ومالیات های سنگین دولت بر نمی آمدند ودولت هم زمین های آنان را درعوض مالیات مصادره می کرد. بااین حال چنان که آورده شد جمع ارقام زمین های واگذار شده به صهیونیست ها (با احتساب زمین هایی که از قبل دراختیار یهودیان بود )در زمان سلطه ی انگلیس، تقریبا به دو هزار کیلومتر مربع رسید که در مقایسه با «بیست و هفت هزار کیلومتر مربع»مساحت فلسطین،فقط 4/4 درصد است ؛یعنی در هنگام اعلام موجودیت دولت اسرائیل کمتر از 3 درصد زمین های فلسطین در اختیار یهودیان  بود که از این میزان هم چیزی حدود آن با خرید اراضی به دست صهیونیست ها افتاد وما بقی با مساعدت انگلیس در اختیار آن ها قرار گرفت. این بدان معنی است که تنها چیزی حدود1/9 درصد از زمین های فلسطین به صهیونیست ها فروخته شده است،آن هم در سخت ترین شرایط ممکن.[9]

پاسخ به چند سؤال

1:آیا مهاجرت های اّوّلیه به فلسطین ، شکل اشغال داشت ؟ ببینیند صهیونیست ها به دلیل موقعّیت خاص و ویژهای که حکومت عثمانی در آن زمان داشت ، با تر فتد های مختلف به فلسطین می رفتند. در برخی کنسولگریهای غربی آنجا نفوذ داشتند و آنها به این گروه ها کمک منی کردند . برخی ها هم به عنوان مهاجر و زائر بهفلسطین می رفتند ولی ماندگار شدند . البته باید عرض کنم سیستم دولتی بخصوص در زمان عبدالحمید بدلیل مشکلات خاصی که در سیستم اداری عثمانی وجود داشت در فلسطین به یهودی ها اجازه اقامت نمی داد ولی آنها با ترفند ها مختلف وارد فلسطین می شدند و در آبادی ها این کشور ساکن می شدند ، یک اهرم دیگری که اینها داشتند ، اهرم نفوذ فرهنگی و عقیدتی بود و البته الآن هم است . شاید آن قدرتی که تونسته تا الآن  یعنی از9-0 قرن پیش به این طرف جامعه  مسیحی و بخصوص خیلی از رهبران مسیحی و دنیای غرب را با خودشان همراه کند و مطیع اراده و خواست آنها کند ، مسیحّیت صهیونیست است. یعنی بعد از جریان پرو تستانیسم در جهان مسیحیت در قرن 16  ، اینها افتراقی در دنیای مسیحّیتّ بوجود آوردند و یک قشر وسیعی از مسیحی ها را با خود همرا ه کردند[10].

9:چرا باید به مردم فلسطین کمک کرد؟  بر اساس آیات وروایات کمک کردن به مردم مظلوم هر جایی واجب می باشد این روایت از پیامبر اکرم )ص( که می گوید من سمع مسلما ینادی یا للمسلمین فلم یجبه فلیس بمسلم  )اصول کافی  ج2/ ص(1۶۴ (به جای مسلما ، رجلا آمده است .

هر کس بشنود صدای مسلمانی را که فریاد می زند )یاللمسلمین ( مسلمانان به فریاد من برسید ، واو را کمک  نکند ، دیگر مسلمان نیست و من او را مسلمان نمیدانم. واینکه مردم بیدار آن مردمی هستند که فرصت شناس- درد شناس ، حقایق شناس باشند. آیت الله حکیم وجمع دیگری از مراجع فتوا داده اند که هر کسی که درآنجایعنی فلسطین کشته شود ، اگر نماز هم نخواند شهید در راه خداست. [11]

دلیل دوم برای وجوب کمک به مسلملنان مظلوم جهان : اولا باید بدانم که آیا همگی شما مسلمان هستید ؟اگرجواب بله باشد باید گفت که اخذ به شی اخذ به لوازم شی هم است  یعنی اگر شما  اسلام را به عنوان دین خود انتخاب کرده اید باید به لوازم آن هم که کمک به مردم مظلوم منطقه باشد عمل کنید  بدون هیچ چون وچرایی.

0:اینکه ما خودمان فقیر داریم وبه مردم آن جا کمک می کنیم آیا مشکلی ایجاد نمی کندآیا این به صلاح است ؟ در جواب باید گفت که چرا مشکل ایجاد می کند منتهی ما باید بین این دو جمع کنیم یعنی اینکه هم به مردم آنجا کمک کنیم و هم به مردم کشور خودمان.

)اثبات شی نفی ما عدا نمی کند( کمک ما به آن کشور ها به عنوان وظیفه ی شرعی مااست ودلیل دیگری که ما به آن ها کمک می کنیم به خاطر امنیت خودمان است . چون در تلمود آمده است که مبادله ی اطلاعات با هر غیر یهودی در مورد ارتباطات دینی ما ،تفکرات ما نسبت به دیگران ، مساوی با کشتن همه ی یهودیان است : زیرا اگر آنها بدانند در مورد آن ها چه فکری در ذهن داریم چه آموزه هایی داریم ما را بی پروا خواهند کشت. [12] پس وقتی که اینطور در مورد ما نقشه می کشند و طبق آیه ی قرآن که می فرماید )لتجدن اشد الناس عداوه للذین ءامنوا الیهود والذین اشرکو(« به طور مسلم،دشمن ترین مردم نسبت به مومنان را ،یهود .مشرکان خواهی یافت[13]» سرسخت ترین دشمنان دین یهود هستند ایا با این وجود باید دست رو دست بگذاریم و هیچ کاری نکنیم ؟؟  طبق فرمایش حضرت علی علیه السلام به نکوهش اشباه رجال  کودک فکر وحجله اندیشی می پردازد،که از جهاد احتراز ودوری می کنند؛مردمی که در خانه هایشان می نشینند تا دشمن به سراغشان آید؛ مردمی که برای جهاد امروز وفردا می کنند تا سیل غارتگران موجبات سقوط شهرشان را فراهم آورد؛ مردمانی که وقتی دشمن بهزنی تعرض می کنند وخلخال ودستبند او را به یغما می برد، به خواهش وتمنا در برابر دشمن غدار اکتفا میکنند؛مردمانی که علی رغم اصرار دشمن بر باطلش  ،بر حق خود مصمم نیستند؛مردمانی که با این مشیوروش،خوار وذلیل هستند.امام علی علیه السلام می فر مایند: هر ملتی که در درون خانه خود مورد هجوم قرار گیرد،ذلیل خواهدشد .[14]ما با اسراییل نباید داخل مرز های کشورمان بجنگیم وکمک های ما به کشور فلسطین از این باب است  چون اگر در داخل مرزهای کشور با دشمنانمان بجنگیم مصداق فرموده ی امام علی علیه السلام خواهیم بود و اگر بازوها وسپر های ما در  بیرون از مرز ها نجنگند با هزینه ای صد ها برابر در داخل کشور باید با دشمن بجنگیم. متحدانمان نان خورمان نیستند آنها سپر وبازوی مااند بنابر این همه ی ما مسلما ن هستیم واگر از این دید نگاه کنیم که همه ی ما مسلمان هستیم عرب وعجم فرقی با هم نخوا هند داشت واگر مسلمانی کمک خواست باید به او کمک کرد ودیگر بهانه تراشی نخواهیم کردکه آنها عرب هستند ما به آنها کمک نمی کنیم بلکه همه ی ما مسلمان هستیم واز این دید باید نگاه کرد نه از دید عرب وعجم ویا ترک و   لر.

7.نوع کمک ما به فلسطین به چه شکل است ؟ بله سوال خوبی است  کمکی که ما به فلسطین می کنیم کمک اقتصادی که بعضی از عوام می کنند نیست بعضی می گویند که هنوز مردم زلزله زده کرمانشاه خانه ندارند چرا ایران برای باز سازی خانه ها کمک فلسطینی  ها می کند ؟ بله اصلا ایران برای کشور فلسطین خانه درست نمی کند اصلا چه طور هنوز مردم کرمانشاه و…خانه وکاشانه نداشته باشند وما به مردم آنجا کمک بکنیم این جز یک شایعه بیش نبست کمک ما این طور نیست که از اموال مردم ایران به آنها بدهیم اصلا این طور نیست. کمک ما جنبه ی اقتصادی ،سیاسی،امنیتی واجتماعی داردواصلا این طور نیست که از جیب مردم ایران بزنیم وبه مردم فلسطین بدهیم. این را به کسانی که نعره ی نه غزه نه لبنان سر می دهند باید گوشزد کنم،  نعره ی نه غزه نه لبناننعره ی نه ایران است به جنگ داخل ایران علاقه مند هستند واین بزرگترین خیانت به کشور است.

  1. 1. چرا رژیم صهیونیستی از میان تمام مناطقی که در جهان است منطقه ی خاورمیانه را وکشور فلسطین را بهعنوان مهاجرت یهودی ها برگزید؟سوال خوبی است یکی از دلایلی که یهودی ها کشور فلسطین را به عنولن مهاجرت برگزیدند به خاطر این بود که فلسطین از نظر آب وهوا واز نظر استراتیژیک کشوری مناسب می باشد کشور فلسطین در منطقه ای واقع شده که سه قاره را به هم وصل می کندکه آفریقا، اروپا،وآسیا می باشد دیگر اینکه در قدیم رسم بر این بود که کشورهای ضعیف همیشه مستعمره ی کشورهای قوی بودنددولت انگلیس قصد داشت که دولت عثمانی را تجزیه کند و فلسطین که بعد از این ضعیف می شد مستعمره ی خوبی برای انگلستان می شد وبعد از اینکه ضعیف شد مرحله ی خوبی برای مهاجرت یهودیان شروع شد دولت انگلستان از ضعیف بودن کشور های عرب وفلسطین نهایت استفاده را کردند واجازه ی تشکیل دولت یهودی را به یهودی های سر تاسر دنیا داد.
  2. 6. تشکیل دولت یهودی چه مشکلی دارد که مامسلمان ها با آنها مخالفت می کنیم برای چی آنها نتوانند برای خودشان دولت وحکومتی تشکیل دهند؟ یکی از دلیل هایی که ما با آنها مخالفت می کنیم به خاطر این است که تشکیل دولت یهودی آنها از سر ظلم می باشد ریشه وبنیاد دولت آنها ظلم است وچنین دولتی که بنیانش از سر ظلم وغصب زمین های مردم باشد را ما به رسمیت نمی شناسیم.

دیوید وایس مفسر تورات می گوید :بر اساس آموزه های تورات دولت یهودی قبل از ظهور ماشیا نباید ایجاد شود .)ماشیا :مسیح مورد اعتقاد یهودیان است(یهودی ها تشکیل دولت یهودی در زمان غیبت ماشیا  را ممنوع

وآن را غیر شرعی می دانند.

4:آیا آیه ی قرآنی که به مسئله ی فلسطین اشاره شده باشد وجود دارد؟ مسئله ی دفاع از اراضی ومکان هایمقدس در قرآن در آیات سوره ی مبارکه ی فیل بیشترین ظهور وبروز را دارد در آیات سوره ی فیل می تواندید که  در روزگاری که سپاه ظلم )کفر(برای نابودی کعبه بعنوان یک نماد مقدس والهی کمر همت بست خداوندمتعال با کمترین سپاه )پرندگان(وناچیز ترین سلاح)سنگ(بر دهان مستکبران آن زمان کوبید. و در روزگار ما که همان داستان در حال تکرار است  واین بار هم که سپاه ابرهه در قالب رژیم صهیونیستی به قصد از بین بردن نماد ومکان مقدس  دیگر به نام مسجد الاقصی آمده است ،این بارانسان ها از خود لیاقتی نشان دادند که بتوانند  به عنوان لشکریان خدا اما با همان سلاح ناچیز سنگ  بر دهان مستکبران امروز بزنند[15].  سوره ی اسراء آیه ی 1 نیز گواه وشاهد بر این مطلب که فلسطین مکانی مقدس است  می باشد ( سبحان الذی اسری  بعبده لیلا من المسجد الحرام الی المسجد الاقصی الذی بارکنا حوله لنریه من ءایاتنا انه هو السمیع البصیر)[16] پاک ومنزه است است خدایی که  بنده ی خود حضرت محمد را در یک شب از مسجد الحرام به مسجد الاقصی فرستاد همان مسجد الاقصایی که اطراف وگرداگرد آن را پر برکت قرار دادیم  آن حضرت را از مسجد الحرام تا مسجد الاقصی بردیم تا در این مسیر ودر اطراف مسجد الاقصی بعضی از نشانه های قدرت وتوانایی خود را به او نشان دهیم  قطعا خدا شنوا وبینا است. پیامبر از مسجد الاقصی به معراج رفت واین نشان دهنده ی عظمت وبزرگی این منطقه است                                                                                          .

8:.آیا فلسطینی ها ناصبی, ودشمن اهل بیت پیامبر  هستند؟ ناصبی یعنی دشمن امام علی علیه السلام،سنی برای امیر المومنین احترام قائل است واورا خلیفه چهارم وپیشوای چهارم می داند وامام علی علیه السلام را دوست دارند  یک سری افرادی همین شبهه را در بین افکار عمومی رواج میدهند و هیچ فکر نمی کنند که این حرف را یهودی ها جعل می کنند و در هر جایی یک حرف جعل می کنند برای اینکه احساس همدردی نسبت به فلسطینی

ها را از بین ببرند . خب البته یهود می داند شیعه دوست دار امام علی علیه السلام است .لذا به دست یک عده افراد مزدور ، این مطالب اختلاف افکن را در بین افکار عمومی نشر میدهد.

جایگاه اسلامی فلسطین

سرزمین فلسطین به دلایل ذیل جایگاه عظیمی در میان مسلمانان دارد  بر اساس نص صریح قرآن کریم رزمین مقدسی[17] به شمار می رود «یا قوم ادخلو الارض المقدسه التی کتب الله لکم» ای قوم بنی اسرائیل به این  سرزمین مقدس که خدا برایتان مقدر کرده وارد شوید) بر اساس نص صریح قرآن کریم سرزمینی مبارک است:[18]«سبحان الّذی أسری بعبده لیلا من المسجد الحرام إلی المسجد الأقصی»پاک و منزه است خدایی که در  شب مبارکی  بنده خود محمد(ص) را از مسجدالحرام به مسجدالاقصی سیر  داد  که پیرامونش را مبارک ساخت.

و باز  می فرماید:«و لسلیمان الریح عاصفة تجری بأمره أی الأرض التی بارکنا فیها[19]»تند باد را مسخر سلیمان ساختیم که به فرمان او به سوی سرزمینی که آن را پربرکت کرده بودیم جریان می‌یافت مسجد مبارک الاقصی در فلسطین قرار گرفته استو این مسجد قبله گاه نخستین مسلمانان و سومین مسجد مقدس در اسلام است که زیارت آن مستحب  و هر رکعت نماز در آن برابر با ۵۰۰ رکعت نماز در دیگر مساجد است  به طوری که رسول گرامی اسلام ،حضرت محمد می فرمایند:بار سفر بستن و قصد نماز جز به سه مسجد مسجد الحرام مسجد  من(مسجد النبی) و مسجد اقصی جائز نیست.

آن حضرت همچنین می فرمایند: یک رکعت نماز در مسجدالحرام برابر با صد هزار رکعت نماز و یک رکعت نماز در مسجد من برابر با هزار رکعت نماز و یک رکعت نماز در بیت المقدس برابر با ۵۰۰ رکعت نماز در مسجد دیگر است.[20]

فلسطین سرزمین انبیاء علیه السلام و محل بعثت آن بزرگواران بوده است و حضرت ابراهیم لوط اسماعیل اسحاق یعقوب  یوسف داوود سلیمان  صالح زکریا یحیی و عیسی(ع) در این سرزمین زیسته اند

فلسطین سرزمین أنبیاء و محل بعثت آن بزرگوارن بوده است جضرات إبراهیم،إسحاق ،یعقوب،داوود،سلیمان،صالح،زکریاء،یحیی و عیسی علیهم السلام در این سرزمین زیسته اند و قرآن کریم هم به این مسأله إشاره کرده و نبی مکرم إسلام حضرت محمد مصطفی (ص)نیزدر شب معراج به این سرزمین سفر کرده است علاوه بر این بسیاری از پیامبران بنی إسراۀیل که نامسان در قرآن ذکر نشده است در این سرزمین زیسته اند.و مسۀولیت هدایت این قوم را برعهده داشتندکه بنابراحادیث صحیح می توان به حضرت یوشع إشاره کرد.

فلسطین سرزمین اسلام و معراج پیامبر گرامی اسلام است و خداوند متعال همچنین مقدر کرده که پیامبر شبانه از مسجدالحرام به مسجدالاقصی سفر کند واز آنجا به عرش عروج کند بدین ترتیب خداوند متعال به این سرزمین و مسجد شرافت و قداست فراوانی را عنایت کرده است خداوند همچنین تمامی پیامبران را در مسجد الأقصی جمع کرده رسول گرامی اسلام امامت نماز آنها را عهده دار شدند تا دینی بر تداوم پیام توحیدی پیامبران و انتقال میراث آن بزرگواران و مسئولیت پیشوایی رساندن رسالت  به امت اسلامی باشد

بر اساس احادیث معتبر بیت المقدس سرزمین حشر خواهد بود.[21]

سرزمین شام که فلسطین نیز جزئی از آن است در تمامی سختی ها و فتنه ها قلب جهان بوده و در احادیث صحیح آمده است قلب جهان اسلام سرزمین شام است[22] به هوش باشید  هنگامی که فتنه ها واقع شود ایمان در شام یافت می شود[23] به هر مومنی که در این سرزمین سکنا گزیند مبارزه مجاهد فی سبیل الله به شمار می آید چرا که حضرت محمد فرمودند:« اهل شام زنان فرزندان بردگان و کنیزکان آنها  جزء مرزداران فی سبیل الله هستند به هر که در یکی از شهرهای این سرزمین اقامت کند مرزبان است و هرکه هم در یکی از مرزهای آن سکنی گزیند مجاهد است[24] به گفته احادیث ساکنان فلسطین افرادی هستند که در راه حق ثابت قدم و مشمول نصرت الهی هستند و تا روز قیامت در سرزمین شام و به ویژه بیت المقدس و اطراف آن سکونت خواهند داشت.[25]

بنابراین جای تعجبی ندارد که دل مسلمانان آکنده از عشق نسبت به این سرزمین مبارک و مقدس باشد و آنها با خون و جان خود آمادگی جانفشانی برای آن را داشته باشند

مولف محسن محمد صالح

مترجم صابر گل عنبری یوسف رضازاده

چاپ اول ۱۳۹۴ اداره نشر وزارت امور خارجه

دعای ندبه می فرماید

این الطالب به دخول انبیا و أبنا الانبیا

یک سوال مگر مختار انتقام خون شهدا را نگرفت پس چطور در این دعا اشاره به خونخواهی شده است؟

انتقام خون امام حسین دو مرحله داشت یک مرحله را مختار انتقام گرفت مرحله دیگرش آماده باشید  تا حالا فکر کرده ای که انتقام خون امام حسین را باید از چه کسانی گرفت من می گویم از چه کسانی به راستی انتقام خون سیدالشهدا را باید از چه کسانی گرفت؟

آیا میدانید در کابینه دولت یزید مانند محمدرضا پهلوی افرادی اسرائیل بودند  شما از این مطلب چه برداشتی دارید آیه جالب است بدانید روز عاشورا بر اساس تقویم اسرائیلی‌ها مصادف با مهمترین عید آنها یعنی یوم کیپور میباشد این روز را جشن گرفتند و به رقص و پایکوبی می پردازند  آیه ۷۸ سوره مائده۰ آیه نبرد سید الشهدا است بیانیه مشترک داوود و عیسیآیه  مفاتیح الجنان زیارت مطلقه امام حسین علیه السلام زیارت  پنجم

گواهی می دهم که فقط کسانی که خون تورا ریختند و حرمت تو را حلال شمرده لعنت شدگان و عذاب شدگان به زبان داوود و عیسی بن مریم علیه السلام هستند این به این خاطر است که آنها نافرمانی کردند و بیوقفه تجاوز می نمودند.

کتاب صهیونیسم و نقد تاریخ نگاری معاصر غرب

نویسنده محمد امیر شیخ نوری

مشخصات نشر تهران سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی ۱۳۸۷  مشخصات ظاهری ۳۶۲ ه

اصطلاحات و مفاهیم کلیدی  صهیون یا صیون نام کوهی است در اورشلیم که جنگل یا معبد بنی اسرائیل در آن ساخته شده بود به معنای لغوی صهیونیسم هواخواهی از اصول تمرکز دادن بنی اسرائیل در فلسطین دو صهیونیسم واژه صهیون در میراث دینی یهود به کوه صهیون رابطه مقدس به طور اعم در سرزمین مقدس اطلاق می‌شود یهودیان خویشتن را زاده صهیون می‌دانند همچنین ابن واژه برای اشاره به یهودیان به عنوان یک گروه دینی به کار می رود بازگشت به سهولت در نسخ دینی یهود  یک اندیشه محوری است زیرا پیروان این مکتب اعتقاد دارد که ما شیاح رهایی‌بخش( حضرت مسیح یهودیان) در واپسین روزها ظاهر خواهد شد تا ملتش را به سوی سرزمین صهیون رهبری کند و با فرمانروایی بر جهان دادگری و آسایش را برقرار سازد

موساد که در اهل و در نهان با موسادل تنوم موسسه هماهنگی نامیده شده ودر سال ۱۹۶۳ یک تیکه جاافتاده رسماً در دوم مارس ۱۹۵۱ به دستور بن گورین تاسیس شد و در سال ۱۹۵۱۱ به ریاست ریبون شیوا بنیانگذار آن آغاز به کار کرد نخستین گام در راه تاسیس سازمان اطلاعات سری اسرائیل در ماه ژوئیه ۱۹۴۹ طی نامه‌ای که شیوا به بن‌گوریون نوشت برداشته شد شیوا خواهان تاسیس یک سازمان مرکزی برای مسئله های امنیتی و اطلاعاتی موساد مرکزی شد که در چارچوب نخست وزیری قرار گیرد پس از یک رشته چانه‌زنی های ممتد بن‌گوریون و روسای سازمانهای اطلاعاتی مختلف نخست وزیر در ۱۳ دسامبر ۱۹۴۹ نامه دلبر زیررابه وزیر خارجه شارژر نوشت به نام دستور من یک موسسه برای تمرکز و هماهنگی فعالیت های اطلاعاتی و امنیتی کشور بخش اطلاعات ارتش بخش سیاسی وزارت خارجه تاسیس می شود

شیم به سازمان امنیتی هماهنگی اسرائیل   یعنی آنچه بنگو ریوی شاید درونی نامیده در ۳۰ ژوئن ۱۹۴۵ تاسیس شد

قیصر حال فرماندهان دستگاه اداری آن را در شماری از ساختمانهای متروکه یا خرابه تنها چند هفته پس از آنکه فلسطینی‌ها آواره شدند و افراد جستجوی شهر برای یافتن سند های نظامی و سیاسی عرب با پرداختند دایر کرد بیشتر کارکنان شایبه سازمان اطلاعات ارتش که به تازگی زیر نظر رئیس رهبری تشکیل شده بود انتقال یافتند تا سال ۱۹۵۰ از نظر اداری در چارچوب ارتش باقی ماند و پوشش جاسوسی و مقدمات درجه درجه نظامی و حقوق افراد و رفع و رجوع می کرد حال به درجه سرهنگ تمامی رسید وحال سازمان سری مولود قبالا و نور حسین جان نمیدونم چی نوشتی

واژه عبری به معنای هیئت یا گروه یا مجلس تا قرن نوزدهم به هیئت های یهودی  محلی در لیتوانی لهستان و روسیه اطلاق می شد بنا به گفته منابع یهودی مبدا وجود این واژه رویا و احتمالاً قبل از جنگهای صلیبی می باشد امروزه قهال در کتابها و نوشته های جهانی به معنای هیئت سری اینجا حسین جان نمیدونم چی نوشتین

حسین بنی  خزایی کتاب دسیسه های شیطانی نویسنده مجید صفاتاج تهران دفتر نشر فرهنگ اسلامی سال ۱۳۸۰

با نام خدا سخن خود را آیه شریفه زیر آغاز می کنیم چراغ فروزان راهمان قرار میدهیم

ای اهل ایمان یهود و نصارا که دشمن اسلامند به دوستی نگیرید که آنان بعضی دوستان  یکدیگرند و هر یک از شما مومنان با آنها دوستی کنند در حقیقت از آنها خواهد بود و همانا خدا ستمکاران را هدایت نخواهد کرد[26]

حدود یک قرن است که افکار عمومی جهان با پدیده شوم به نام صهیونیست روبروست به گونه‌ای که بر اثر آن جو نامساعدی از اغلب کشورها را فرا گرفته است کمتر انسان ذی شعور ای است که در مقابل این پدیده شوم مکس و تأمل نکرده باشد و نسبت به توطئه‌ها و دسیسه‌های شیطانی آن در جهان  ونیز در برابر سرنوشت مردم خویش بی‌اعتنا باشد این پدیده در کشورهای غربی به ویژه ایالت متحده آمریکا مدت زمانی است که چهره پلید و شیطانی خود را به نمایش گذاشته و در مقاطعی از تاریخ این کشور به صورت قدرت قهرآمیز بروز کرده و از وقوع حوادث نامطلوبی خبر داده است که تبعات آن گریبانگیر بسیاری از کشورهای جهان به ویژه منطقه خاورمیانه شده است مسئله صهیونیسم فقط با اموری که همه می‌دانند نظیر کنترل های تجاری به دستگیری قدرت سیاسی اشغال سرزمین در انحصار گرفتن نیازمندی‌های مردم جهان و کنترل مستبدانه رسانه های خبری و تبلیغی در سراسر جهان سروکار دارد و می کوشد تا به اهداف مورد نظر خود که تسلط مادی و معنوی بر ملت های جهان است دست یابد بلکه در حوزه‌های فرهنگی نیز وارد می شود از این طریق با عمق زندگی مردم جهان تماس می‌گیرد و تلاش می‌کند ملت‌ها را همچون رمه های گوسفند را هم خود کند آنان را به زنجیر تازیانه بسپارد یا به قربانگاه کهکشان در نهایت با استفاده از هرج و مرج و آشوب حساب شده و سازمان یافته که امروز کشورهای جهان را دچار مشکل کرده است نفوذ و سلطه خود را در همه جا گسترش دهد بنابراین صهیونیزم نهاد نوپا و گذرا نیست بلکه در اعماق وجود برخی جوامع بشری ریشه گرفته و گذشته طولانی آن با دسیسه های شیطانی و برنامه‌های پیشگویانه سردمداران پلیدین که متضمن آینده نگری ابتکاری و سنجیده ای است در ارتباط است این دسیسه ها با دقت کوشش فراوان همراه با اندیشه‌های فریبکارانه توسط صهیونیست‌ها اجرا و طراحی می شود هرچند آنها از راه‌های مختلف و با شیوه‌های گوناگون به توطئه علیه جهان بشریت می پردازند اما هرگز از اغراض پدیده های شیطانی خود نمی افتند ایشان سردمداران سرمایه‌داری برنامه ویران کمونیسم سازندگان اکثر موسسات خبری تبلیغی و سیاسی جهان هستند به این لحاظ هرجا که می بینید با مسئله صهیونیست قاطعانه بر خودرو دست به هر کجای جهان که می روید و در هر کشوری که مثلا یهود و صهیونیست به عنوان امر خطیر توجه محافل فرهنگی سیاسی را به خود معطوف کرده است مشاهده می‌کنی سیاری حد اعلای نبوغ و استعداد خود را به کار گرفته تا قدرت لازم برای کنترل امور دست پیدا کند در برخی کشورهای غربی به ویژه در آمریکا این واقعیت وجود دارد که اقلیت یهود طی ۵۰ سال به مرتبه ای از قدرت رسیده اند که دستیابی آن برای هیچ نژاد و مذهب و مردم و نمیدونم چی نوشتی حتی با جمعیتی ۱۰ برابر جمعیت یهودیان در این کشور نمی رسد آن وجود دارد این است که مسئله صهیونیسم مطرح می شود

نتیجه:

از آن چه گذشت در می یابیم که ملت فلسطین سال ها بود که زیر سلطه ی استبداد عثمانی بود  منتهی وضع از این هم بد تر شد و بعد ازاین قیمومیت انگلستان شروع شد وزمینه ای شد برای مهاجرت یهودیان. اعراب فلسطینی هم نتوانستند با حکومت انگلستان مبارزه کنند، انگلستان مدام مردم را به قتل می رساند وقیام ها را سرکوب می کرد وحتی به یهودیان آموزش نظامی می دادندتاجایی که وقتی یهودیان به قدرت رسیدند وآموزش های کافی را دیده بودند به انگلستان که حامی آنها بود رحم نکردند وشروع به ترور شخصیت های بزرگ انگلیس درفلسطین کردند وبه انگلیس گفتند که هر چه زودتر باید آنجا راترک کندمنتهی وقتی تاریخ را ورق می زنیم در می یابیم که کشورهای عربی هیچ کاری را برای فلسطینیان انجام نداده اندویا اگر انجام دادند خیلی کم بود وصهیونیست ها هم از همین سوءاستفاده کردند وتوانستند دولت یهودی برای خودشان تشکیل دهندبه هر حال از غفلت اجدادمان و …

لکه ی ننگی دامن گیر جهان اسلام شد که ان شاء الله هرچه زود تر نابود شود .از روزی که رژیم صهیونیستی در منطقه ی ما شکل گرفت منطقه ی ما روز خوشی ندیده است از اقتصاد گرفته تا اجتماعی واینکه امنیت کشور های مسلمان نیز به خطر افتاده وقبل از اینکه آنها کاری بکنن ما باید برای محو کردن آنها نقشه ای بکشیم چون به معنای واقعی کلمه،اسرائیل تهدید برای منطقه وجهان خواهد بود. فلسطین ، کلیدرمز آلود فرج اسلامی است  از این رو نباید به یک مشت صهیونیست غاصب وکودک کش اجازه اشغال مکان مقدسی مثل قدس را داد.به هر حال صهیونیست ها با شایعه هایی که درست می کنند می خواهند حس همدردی ما شیعیان رانسبت به فلسطینی ها از بین ببرند که ما باید به این قضیه با بصیرت نگاه کنیم وگول شایعات را نخوریم. نو آوری که در این مقاله به آن پرداخته شد به این شکل بود که جغرافیا وبه رسمیت شناخته شدن رژیم  صهیونیستی وتاثیرات انقلاب اسلامی ایران را در فلسطین وشبهات را باهم در این مقاله جای دادیم وسعی کردیم به خاطر سهولت خوانندگان خلاصهنوشته شود  تا خوانندگان به زحمت نیافتند.

منابع

1- :مجتبی اصغریان کارشناس ارشد حقوق بین الملل دانشگاه شهید بهشتی کتاب غزه،جامعه ی جهانی وحقوق بین الملل:بررسی ابعاد حمله به کاروان آزادی   مجری صابر نیاورانی،موسسه ی همشخری 1032چاپ اول

2- .علی اکبرهاشمی رفسنجانی:سرگذشت فلسطین با کارنامه ی سیاه استعمار ناشر حوزه ی علمیه قم-دفتر تبلیغات اسلامی ،مرکز انتشارات اکرم زعیتر،اکبر هاشم رفسنجانی  تاریخ نشر 1373

3- . کریمی،الهه))1060((-رفیعی،ریحانه))1061((کتاب فلسطین برای فلسطینی است ))باز خوانی یک پرونده

4 -کتاب فلسطین((موسسه ی فرهنگی شهید آوینی))به سفارش بنیاد فرهنگی انقلاب اسلامی(( -تهران 1034

5- حسین الهی سرگذشت خونبار فلسطین نشر عطایی تهران چاپ دوم

6- حامد کفاش امیرمنصوری .دایره المعارف مصور تاریخ تهران:نشرسایان 1392

7- کارگردان ومدیریت محتوایی :سید محمد تقی زاهدی    تنظیم نهائی ساختار:جواد نوچه سمنانی دشمن شناسی تبری در اسلام)کاری از گروه پژوهشی هنری حنیف وفرهنگ سرای خاوران( تابستان 1391 چاپ :مرکزچاپ نشرشهر

8- گفتگو با آقای تقی پور

9- مسعود طالبی ،پایان نامه ی نقش قدرت های بزرگ در شکل گیری روند صلح میان فلسطین واسرائیل بامحوریت آمریکا،پایان نامه جهت اخذ دریافت درجه کارشناسی ارشد،روابط بین الملل تابستان 1383.

10- خدیجه ایرانی ،پایان نامه ی کارشناسی ارشد رشته ی زبان وادبیات عربی موضوع تحول موضوعی فکری شعر معاصر فلسطین بین سالهای 1917تا1967م 1390تابستان 2011سپتامبر

11- نرگس حبیبی :اقتصاد فلسطین،ماهانه نسیم قدس ،شماره ی چهارم ،اسفند 1378

12- کتاب 14 ریشتر )پس لرزه های انقلاب اسلامی ابران در آن سوی مرزها(   تهیه وتنظیم :مجله ی الکترونیکی اخوت  ناشر :شهید کاظمی-قم-انتشارات شهید کاظمی 139۶

13- کتاب اسرائیل چگونه باید از بین برود .) بر اساس آیات قرآن کریم ( تهیه وتنظیم : معاونت پژوهش ومطالعات راهبردی  موسسه ی روایت سیره شهدا  به اهتمام : محمد ابراهیم نیا  ناشر:  موسسه ی روایت سیره شهدا چاپ اول 1392  چاپ پنجم : 1393

[1] عبدالله جاسبی:فلسطین در فراز وفرود تاریخ صفحه ی 12-90

[2] همان ص102

[3] سرگذشت فلسطین اکبر زعیتر  ترجمه ی اکبر هاشمی رفسنجانی

[4] حسین الهی:سرگذشت خونبار فلسطین،ص79

[5] روزنامه ی کیهان ۵/3/71

[6] امام خمینی در حدیث دیگران ص33

[7] پیام انقلاب،2/12/13۵8ص8

[8] صحیفه ی امام ،ج21،پیام قطعنامه

[9] )دشمن شناسی تبری در اسلام (کاری ازگروه پژوهشی هنری حنیف وفرهنگ سرای خاوران

[10] گفتگو با آقای تقی پور

 

[11] سخنرانی استاد شهید مطهری در عاشوراء سال 13۴8

[12] )libber  david 37(

[13] سوره ی مائده آیه ی 82

[14] نهج البلاغه خطبه ی 27

[15] قرآن کریم سوره ی فیل آیات 1-۵

[16] قرآن کریم سوره ی اسرا آیه ی 1

[17] سوره مائده آیه 21

[18] سوره ی اسرا آیه 1

[19] سوره ی انبیا آیه 81

[20] حدیث حسن ، به روایت طبرانی

[21] حدیث صحیح ، به روایت امام احمد در “مسند ” وابن ماجه در “سنن”

[22] حدیث صحیح به روایت طبرانی

[23] حدیث صحیح به نقل از الحاکم و ابونعیم در الحلیه

[24] به روایت طبرانی ، الهیثمی هم در این باره گفته است که بن منذر و دیگر رجال آنرا تایید کرده اند

[25] حدیث از امام احمد بدین معنا نقل شده است که متنش به این شرح است هنوز گروهی از امت من طرفدار حق هستند و بر دشمن پیروزند و مخالفان آنها نمی‌توانند جز یک سری مشکلات هیچ آسیبی به آنها برساند مگر به اذن خداوند سانس یا رسول الله ایشان کجا هستند فرمودند بیت المقدس و اطراف آن به همه را بیان این حدیث از رجال موثق هستند جز مهدی جعفر رومانی به طوریکه ابن حیان و یحیی بن معین آن را تایید کرده و بخاری آن را ضعیف دانسته است

[26]  مائده آیه 51

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*